dijous, 26 de juny del 2008

diumenge, 1 de juny del 2008

CONCENTACIÓ DE SUPORT PEL DESALLOTJAMENT DEL CSOA LA COLOMERA

DIVENDRES 6 DE JUNY DE 2008 A LES 10:30H A LA PLAÇA DELS SEDASSOS

CONCENTACIÓ DE SUPORT PEL DESALLOTJAMENT DEL CSOA LA COLOMERA

PORTEU COSES PER FER SOROLL!!

Al acabar farem un vermut- dinar per acomiadar-nos amb alegria. Porteu menjar per compartir!!


CSOA LA COLOMERA

Avui marxem de La Colomera, amb la feina ben feta i conscients que no estem disposats a donar arguments a aquells que aprofitarien un desallotjament violent per criminalitzar l'ocupació.

Des del setembre de l'any passat, quan vam entrar en aquesta casa abandonada, oberta i plena de coloms, hem treballat per donar una utilitat a La Colomera. Al llarg dels últims nou mesos, a més de donar aixopluc a diverses persones a La Colomera hem posat en marxa, a través del centre social, tot un seguit de tallers que continuaran treballant en l'edició d'un contrainformatiu, l'elaboració d'un documental, el conreu d'un hort ecològic, la lluita contra els transgènics i altres activitats amb les quals hem demostrat, posant-les en pràctica, que és possible viure d'una manera més sana i intel·ligent, més respectuosa amb l'entorn i amb les persones.

L'autogestió, el diàleg, l'acord, l'altruisme, la col·laboració i la participació han estat alguns dels valors que s'han convertit en els pilars amb què hem apuntalat aquesta casa vella tan bella, on hem fet créixer i hem materialitzat els nostres somnis.

Hem estat jutjades amb unes lleis injustes i ens fan fora tal i com van fer amb l'última llogatera de La Colomera, víctima del mobbing immobiliari, però ningú podrà desallotjar les nostres idees. Qui lluita pot perdre però qui no lluita està perduda, i defensem i defensarem l’okupació com a eina de confrontació vers l’especulació urbanística, culpable dels 10.000 habitatges buits registrats a Tarragona.

Finalment, ens volem acomiadar dels veïns que han col·laborat i participat d'aquest projecte. Moltes gràcies per compartir La Colomera amb nosaltres i a reveure.